Sistema certificat de construcció industrialitzada de cases passives a mida

Certificació ATE
El sistema EVOWALL té la certificació ATE (ETA) – Avaluació Tècnica Europea, atorgada per l’ITeC, amb la Declaració de Prestacions i el marcatge CE, ja que, per la seva innovació, encara no està cobert per una norma europea harmonitzada.

El sector de la construcció està evolucionant cap a la industrialització per guanyar en eficiència tècnica i energètica. Hi ha diversitat de sistemes prefabricats que miren en aquest sentit, però deixen de banda la part essencial de la construcció: l’arquitectura. En aquest sentit Evowall ha desenvolupat i certificat un sistema per oferir els avantatges de la construcció industrialitzada en cases de baix consum sense perdre l’essència de l’arquitectura.

Cases Passivhaus prefabricades a mida

Les cases Evowall es fabriquen a mida seguint l’estàndard Passivhaus. La industrialització de les parets amb excel·lents prestacions, permet obtenir cases amb eficiència energètica A+ certificables Passivhaus, amb un gran control de costos i temps.

Les parets incorporen l’estructura, l’aïllament, el recobriment de formigó, una capa de guix a l’interior i el pas de les instal·lacions, tot en 30 cm de gruix i aconseguint una conductivitat tèrmica de 0,20 W/m2K.

El sistema s’adapta a cada projecte i es fabrica a mida. L’arquitecte té la llibertat de dissenyar la llar adequada per als clients, amb la tranquil·litat d’utilitzar un sistema amb els costos, ponts tèrmics i hermeticitat controlats. El fet d’utilitzar materials tradicionals permet donar un aspecte d’obra tradicional i allunyar-se de l’estètica de casa prefabricada, permetent que altres industrials, tot i no ser especialistes Passivhaus, intervinguin en els acabats sense posar en risc les característiques de la casa de consum energètic gairebé nul nZEB. També simplifica possibles futures reformes.

Ctra. Artés, s/n 08272
Sant Fruitós de Bages
Telèfon: 93 878 64 88
evowall@evowall.com
www.evowall.com

Autoria de l’article

Deixa un comentari