Qui som?

L’informatiu de Construcció, Arquitectura i Urbanisme és una publicació periòdica que edita el CAATEEB des de fa més de 30 anys per informar de l’actualitat professional dels arquitectes tècnics i arquitectes tècniques i que també pot interessar altres professionals del sector de la construcció, els quals hi poden accedir per subscripció.

La publicació s’edita en llengua catalana en format imprès i també es pot seguir per internet a través del format de lectura electrònica ISSU. Els professionals interessats poden accedir a L’informatiu i la seva hemeroteca en el web del Cateb

El blog de L’informatiu publica una selecció d’articles de la revista i també inèdits, posant l’èmfasi en el seu contingut tecnològic i d’utilitat professional. A més, es publiquen articles de l’àmbit de la cultura de la construcció i l’arquitectura. El blog té una versió en llengua catalana i una altra en espanyol, per aquesta darrera versió, seleccionem articles que poden tenir interès arreu.

Director
Carles Cartañá

Coordinadora
Elisenda Pucurull

Consell Editorial
Carolina Cuevas, Jaume Casas, Susana Pavón, Oscar Garcia, Mònica Rius i Jordi Marrot

Consell Assessor

Meritxell Bosch, Joel Vives, Maria del Mar López Prat i Òscar Subirats

 

Redacció
Maite Baratech, Jaume Moreno, Antoni Capilla, Josep Olivé, Jordi Olivés, Cristina Arribas, Anna Moreno, Raúl Heras, Elisabeth Serra i Elisenda Gadea

Fotografia
Javier Garcia-Die (Chopo), Aina Gatnau, Inma Alcario i Helena Castro

Disseny gràfic i maquetació
Guillem Plans i Marta Aguiló

Capçalera
Marta Aguiló


NOTA

Els criteris exposats en els articles signats són d’exclusiva responsabilitat dels autors i no representen necessàriament l’opinió de L’informatiu. S’autoritza la reproducció sempre que se citi la font i amb el permís de l’autor.

CONTACTE

Edita: Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb)

Bon Pastor, 5. 08021 Barcelona

Telèfon 93 240 23 76

informatiu@apabcn.cat