Qui som?

L’informatiu Construcció / Arquitectura / Urbanisme és una publicació trimestral que edita el CAATEEB des de fa més de 25 anys per informar de l’actualitat professional i tècnica dels aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació i que també pot interessar altres professionals del sector de la construcció, els quals hi poden accedir per subscripció.

La publicació s’edita en llengua catalana en format paper i també es pot seguir per internet a través del format de lectura electrònica ISSU. Els professionals interessats poden accedir a L’informatiu i la seva hemeroteca en el web del Col·legi d’Aparelladors

El blog de L’informatiu publica una selecció d’articles de la revista posant l’èmfasi en el seu contingut tecnològic i d’utilitat professional. També es publiquen articles de l’àmbit de la cultura de la construcció i l’arquitectura. El blog té una versió en llengua catalana i una altra en espanyol, per aquesta darrera versió, seleccionem articles que poden tenir un gran interès arreu.

Director
Carles Cartañá

Coordinadora
Elisenda Pucurull

Consell Editorial
Carolina Cuevas, Jaume Casas, Susana Pavón, Jonathan Garcia, Mònica Rius i Daniel Ortiz

Consell Assessor

Meritxell Bosch, Joel Vives, Oscar Subirats i Maria del Mar Alloza

Redacció
Josep Olivé, Jordi Olivés, Cristina Arribas, Ana Moreno, Elisabet M. Serra, Gemma Muñoz, Jordi Marrot, Maite Baratech i Jaume Moreno

Fotografia
Javier Garcia-Die (Chopo) i Westudio

Disseny gràfic i maquetació
Guillem Plans i Sara Monedero

Capçalera
Marta Aguiló


NOTA

Els criteris exposats en els articles signats són d’exclusiva responsabilitat dels autors i no representen necessàriament l’opinió de L’informatiu. S’autoritza la reproducció sempre que se citi la font i amb el permís de l’autor.

CONTACTE

Edita: Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB).

Bon Pastor, 5. 08021 Barcelona

Telèfon 93 240 23 76

informatiu@apabcn.cat