Espais de bany elegants sense barreres

Cada vegada s’aprecia més la construcció d’espais de bany sense barreres, independentment de l’edat dels propietaris. Un bany sense barreres i obstacles ofereix espais més amplis, així com major confort i seguretat. Així els sistemes de SCHLÜtER-Systems fan possible la planificació i el disseny integral de banys moderns.

En primer lloc, el sistema de drenatge lineal SCHLÜtER-Kerdi-Line ha demostrat amb el pas del temps la seva eficàcia, sent la solució adequada per a tota mena de dutxes d’obra a nivell de sòl. La combinació entre les diferents versions de marcs i reixetes permeten un alt grau de disseny individual, per exemple, amb Kerdi-Line-Style. A més, les reixetes atractives en els models Pure, Corbi i Floral es poden combinar amb els prestatges pràctics SCHLÜtER-SHELf, que també estan disponibles en els dissenys Corbi i Floral.

Perfils d’acer inoxidable d’alta qualitat

També formen part del sistema per a dutxes sense barreres els perfils especials SCHLÜtER-Shower-profile, que eviten el desbordament d’aigua de l’àrea de dutxa. D’aquesta forma s’augmenta la seguretat disminuint el risc de relliscada en el bany. La gamma de perfils especials es completa amb els perfils d’acer inoxidable d’alta qualitat, que emmarquen els laterals del plat de dutxa i el perfil SCHLÜtER-Deco-Sg per a la integració d’un fix de mampara en la trama de juntes de la ceràmica, disponible en dos amples diferents i en alumini i acer inoxidable raspallat.

Per a la impermeabilització segura dels banys està disponible SCH- LÜtER-Kerdi, un sistema complet de productes, els components dels quals compleixen les altes exigències de la norma DIN 18534 per a la impermeabilització en interiors. A més de la làmina d’impermeabilització SCHLÜtER-Kerdi formen part del sistema una banda especial per a la impermeabilització de les vores de plats de dutxa prefabricats, així com panells de pendent prefabricats per als sistemes de desguàs.

També el panell de suport SCHLÜtER-Kerdi- Board compleix amb la norma i permet la construcció individual de mobles de bany i lavabos. D’aquesta forma es poden dissenyar lavabos, que podrien ser utilitzats per persones en cadira de rodes.

Finalment, diversos components del sistema de desguàs Kerdi-Line ofereixen un aïllament acústic i eviten, que el soroll d’impacte de l’aigua es transmeti a altres plantes o habitacions de l’edifici.

Es pot trobar tota la informació sobre les solucions i possibilitats de disseny de banys sense barreres a www.schluter.es.

SCHLÜLTER SYSTEMS

Jorge Viebig, gerent
Telèfon: 96 424 11 44
www.schluter.es
www.bekotec.es
www.liprotec.es

Autoria de l’article

Jorge Viebig

Més articles

Deixa un comentari