Aquí tu reforma: “Tots els agents de la construcció tenim una responsabilitat social”

El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) ha signat un  conveni de col·laboració amb l’empresa Aquí tu Reforma, per promocionar la tasca dels aparelladors i arquitectes tècnics en l’àmbit de la rehabilitació d’edificis. L’INFORMATIU ha parlat amb els responsables de l’empresa.

Aquí tu Reforma ha signat un acord de col·laboració amb el Caateeb, quins objectius persegueix?

“Aquí tu Reforma és un model de negoci de franquícies en reformes completament innovador i que dona resposta a les necessitats de reforma d’habitatge amb una clara orientació per les persones i el seu benestar. Això només és possible si comptem amb els millors professionals, qualificats i amb experiència.

“A través del nostre acord amb el CAATEEB volem impulsar la rehabilitació i la reforma i donar visibilitat als professionals que treballen al sector.”

Quan es va crear aquesta empresa i quina és la seva finalitat?

“Aquí tu Reforma va iniciar la seva activitat el gener de 2019 i, actualment compta amb 32 franquiciats amb una forta implantació a Barcelona, on es troba la seu central. El sector de la reforma es troba totalment atomitzat i la nostra missió és liderar el sector, posicionant-nos en la ment del consumidor com la marca de qualitat i servei en el sector.”

Com treballa Aquí tu Reforma?

“La reforma és un sector que treballa des de la confiança. Les persones ens deixen entrar a les seves llars i transformar-les. Som els responsables del seu benestar i això és una gran responsabilitat.

“Aquí tu Reforma opera sota un sistema de llicència, molt similar a la franquícia però amb més independència per a l’empresari. Comptem amb un departament tècnic intern que col·labora amb els franquiciats i franquiciades per fer-los crèixer com a empresaris, amb un alt nivel de servei i eficiència en tots els processos.

“Les persones franquiciades comptem amb el suport del departament tècnic i del d’atenció al client, que s’encarrega de fer el seguiment amb el client per tal de què el professional de la reforma es pugui centrar en la part tècnica de l’obra.

“La franquícia és una molt bona opció d’emprenedoria, et dona la visibilitat i el reconeixement d’una gran marca (campanyes de radio, tV, revistes…), l’equip humà per a l’atenció al client i les eines per a una gestió eficient del negoci. A més, facilitem obres de reforma des de la central per augmentar la facturació. Pots iniciar el teu propi negoci amb clients des del primer mes.

“A més, tenim acords amb empreses immobiliàries per a obres de reformes i amb entitats financeres que ens permeten oferir múltiples opcions de finançament als clients que es volen fer una reforma.”

Qui pot optar a fer una col·laboració amb l’empresa?

“Som una empresa oberta a la innovació i la col·laboració. Comptem amb un equip propi i multidisciplinari de 17 persones a Barcelona i una delegada comercial a Madrid, amb professionals del màrqueting, la comunicació, el disseny, l’arquitectura, la tecnologia i l’atenció al client, entre d’altres. I estem ampliant equip perquè la nostra missió és oferir el millor servei als clients i als franquiciats, i tenim diferents projectes en fase de gestió i desenvolupament com ara un marketplace de materials.”

Quina és la vostra opinió sobre el moment que viu el sector de la rehabilitació al nostre país?

“Tot i l’esforç de les administracions per impulsar la rehabilitació amb ajuts i subvencions encara tenim molt camí per endavant. A Espanya el 83% de l’habitatge té més de 18 anys i el 50% supera els 40 i, tant la imatge de les ciutats com el benestar de les persones que hi viuen depenen en molt bona part de l’estat del seu habitatge.”

Quina relació guarda la rehabilitació d’edificis amb una economia i una societat més sostenible?

“Tenim endavant noves oportunitats, amb la instal·lació de tecnologies que afavoreixen l’autonomia de les persones, obres d’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables. Sens dubte, la rehabilitació és la manera de donar cobertura a les necessitats actuals sense comprometre el benestar de les generacions futures.”

De quina manera cal promocionar la pràctica de la rehabilitació i el manteniment d’edificis entre els ciutadans?

“Tots els agents tenim una responsabilitat social, també les empreses. Tenim el compromís de comunicar els beneficis d’una reforma i de realitzar la nostra tasca amb responsabilitat.”

AQUÍ TU REFORMA
Telèfon: 646 554 996
C/Numancia 187, 6è, 2a
08034 Barcelona
www.aquitureforma.com

Nota de l’editor

Aquest article va ser publicat originàriament a L’Informatiu número 361- juliol, agost i setembre de 2019.

Autoria de l’article

Enric Aparici

Més articles

Deixa un comentari