Per un consum d’aigua més sostenible

Quanta aigua consumim a casa? Segons l’INE el consum mitjà d’aigua en les llars espanyoles és de 132 litres/persona/dia. Cada cinc segons amb una aixeta oberta perdem un litre d’aigua. Segons indica la Fundació Aquae, el 70% de l’aigua consumida en les llars espanyoles s’utilitza en el bany.

Què podem fer per estalviar aigua a casa? Ja sigui per cuidar el medi ambient, ensenyar als nostres fills a cuidar el planeta o per economitzar en la factura a final de mes, la veritat és que hi ha moltes opcions per a estalviar aigua a casa.

La marca d’aixetes Clever pot ajudar a estalviar energia tant en obra nova com en reformes. Clever treballa amb el seu departament d’I+D gia Clever en els cartutxos Econature, Econature+Coldopen i Tech Air (Aigua+Aire) està dissenyada especialment perobtenir unús sostenible amb el qual s’evita la despesa innecessària d’aigua i energia

Cartutx EcoNature (EG2). El sistema EcoNature consisteix en un cartutx de 2 posicions, calibrat des de fàbrica, el qual ofereix un alt nivell de confort i facilitat d’ús. El sistema es basa en un mecanisme situat a l’interior de cartutx. Amb un suau gest subministra el cabal necessari per a l’ús quotidià de l’aixeta (estalviant aproximadament un 50% en el consum d’aigua), si es desitja el màxim cabal cal exercir una lleugera pressió en la palancacap amunt fins a aconseguir el màxim recorregut de la maneta. Aquest sistema produeix un estalvi d’aigua del 35% respecte un cartutx estàndard.

Cartutx ColdOpen + EcoNature. El sistema ColdOpen permet estalviar aigua calenta gràcies al funcionament de la maneta. En la seva posició central, a diferència de la resta d’aixeteria, no barreja aigua calenta i freda, sinó que l’aigua és només freda. Per obtenir aigua calenta o temperada s’ha de girar la maneta cap a l’esquerra. El cartutx EC3 incorpora el sistema EcoNature i ColdOpen. Amb aquest tipus d’obertura obtindrem un estalvi no només en cabal, sinó que també en aigua calenta, per tant, aconseguint
un estalvi del 41% respecte un cartutx estàndard.

Tech Air (Aigua + Aire). Els telèfons i ruixadors Clever usen la tecnologia AIR Advanced. Injectant aire abans de la sortida de l’aigua, s’aconsegueix donar volum a les gotes reduint el consum d’aigua fins aun 30%.

Regulador amb limitador de cabal. Aquest sistema permet limitar el cabal màxim de l’aixeta o dutxa, independentment de la posició de la maneta, aconseguint així un major estalvi d’aigua. Amb uncabal màxim de 6 l/m o per sota, són adequats per aconseguir les certificacions energètiques BREEAM®, LEED® o Verd GBCe.

Descobriu els beneficis de Eco- CLEVER, tecnologia dissenyada especialment per a obtenir un ús més sostenible, amb el qual s’evita la despesa innecessària d’aigua i energia.

Av. Ferreria, 73-75 – Pol.ind.La
Ferreria, 08110, Montcada I Reixac
Telèfon: 935 641 094
www.standardhidraulica.com

Nota de l’editor

Aquest article va ser publicat originàriament a L’Informatiu número 361- juliol, agost i setembre 2019

Autoria de l’article

Standard Hidráulica

Més articles

Deixa un comentari